Muoviosien koneistusta yli 30 vuoden kokemuksella

FinnHeva Oy:n lähtöpisteenä on Heikki Vanhasen vuonna 1985 perustama He-Va Ky -yritys. Konepaja valmisti muoviosia alun perin alihankintana pakkausteollisuudelle, mutta laajensi pian tuotantoaan yhä useammalle alalle.

Vuonna 2002 He-Va Ky vaihtoi nimensä FinnHeva Oy:ksi ja siirtyi samalla isompiin toimitiloihin. Nykyään yrityksen asiantuntemus kattaa niin muoviosien työstön kuin suunnittelun. Tuotantomäärät vaihtelevat aina yksittäisistä prototyypeistä sarjatuotantoon. FinnHeva Oy tarjoaa asiakkaille tarvittaessa myös valmistusprosessia nopeuttavaa kokoonpanopalvelua.

FinnHeva Oy on täysin kotimaisessa omistuksessa. Yrityksessä työskentelee kuusi alan ammattilaista, jotka palvelevat alati laajenevaa asiakaskuntaamme. Muovilaatujen jatkuva kehittyminen ja sitä kautta syntyvät innovaatiot ovat taanneet FinnHeva Oy:lle vakaasti jatkuvan kasvun.

FinnHeva Oy pähkinänkuoressa

  • Perustettu vuonna 1985 He-Va Ky nimellä
  • Palveluina muoviosien koneistus, osien suunnittelu ja kokoonpano
  • Kotipaikka Mietoinen
  • Nykyiset tuotantotilat valmistuneet vuonna 2002. Uusin laajennus 2017.
  • Liikevaihto noin 800 000 euroa
  • 8 työntekijää

 

Asiakkaitamme

Tarjoamme lukuisia mahdollisuuksia aina teollisuuden koneenosien valmistuksesta innovatiivisten prototyyppien testaamiseen. Tutustu asiakkaisiimme ja katso, miten monipuolisesti osaamistamme voi hyödyntää.

Afore
AMH Systems
Coreplast
Haloila
Jakaja Oy
Kara
Mepu
Octomega
Steel Master
Vink

Ota yhteyttä muovialan moniosaajaan

Ota yhteyttä